Boucleme – Revive 5 Hair Oil

DKK319.00

  • EUR: €42.83
  • USD: 50.42$
  • GBP: £38.75
  • SEK: kr.439.11
  • NOK: kr.451.75
  • CHF: CHF46.07

Boucleme – Revive 5 Hair Oil er en antioxidantolie, der har flere forskellige formål. Den beskytter dit hår mod UV-stråler, fugtighed i vejret, varme og miljøforurenende stoffer, samtidig med, at den giver hydrering og genopliver dine krøller – derudover har den en fantastisk duft.

Revive 5 hårolie er vegansk!

Størrelse: 100 ml

Fyldt med utrolige olier og næringsstoffer, kan denne olie bruges på mange forskellige måder.

Behandling til hovedbunden: Massager den ind i hovedbunden og lad den sidde natten over, for at hjælpe med at lindre tør og kløende hårbund. Rens håret som sædvanligt.

Pre-shampoo: Perfekt til løse krøller og bølger for at modvirke udtørrende virkninger af shampoo. Påfør fra rødder til ender på tørt hår før vask. Lad sidde i 30 minutter eller natten over. Vask og style som sædvanligt.

Som forsegler: Perfekt til LOC (leave-in balsam, olie og krøllecreme) eller LOCG (leave-in balsam, olie, krøllecreme og gel) metoden. Brug den som et lag imellem Curl Cream og Curl Defining Gel til at forsegle og låse fugt inde og for at hjælpe med at bevare hydrering og definition efter vaskedagen. Påfør 1 pump til hver sektion hår.

Anti-fugtighed: Når dugpunkterne er høje, glat et pump eller to over toppen af ​​dit hår for at beskytte krøller mod overdreven fugt i atmosfæren.

Når du bruger olier i din rutine, anbefaler vi en dybderens 1-2 gange om måneden med vores Hydrating Hair Cleanser for at forhindre ophobning af produkter.

Psst! Bliv ikke fristet til at vaske overskydende olie af dine hænder, dette er et utroligt fugtighedsværktøj til din hud også!

På lager

Varenummer (SKU): Boucleme08 Varekategori: